Consultancy

  • Een ICT-bedrijf, gespecialiseerd in innovatieve software-oplossingen, heeft de energiebranche als focusgroep. Geholpen om de relevante ontwikkelingen in kaart te brengen, inventariseer welke spelers op de energiemarkt relevant zijn voor de opdrachtgever, wat hun belangrijkste uitdagingen zijn op het gebied van ICT, zorg voor contacten en breng de toegevoegde waarde van opdrachtgever onder de aandacht. Inmiddels mag opdrachtgever een aantal gerenommeerde spelers in de energiemarkt tot haar klantenkring rekenen.
  • De digitale transitie gaat aan geen enkele branche voorbij. Dat geldt ook voor de installatiebranche. De opdrachtgever wilde een omgevingsanalyse van de digitale transitie en hoe installatiebedrijven daarop anticiperen. Besloten is via een startup een pilot te doen met Internet of Things en Predictive Maintenance. Inzet daarbij is een kostenreductie en verduurzaming van het energieverbruik van de klanten van opdrachtgever.


Uitvoering

  • Een energiebedrijf wil een Klanttevredenheidsonderzoek. Niet alleen om te vernemen hoe klanten oordelen over de dienstverlening en hoe deze verbeterd kan worden, ook om op basis van de uitkomsten gericht een Plan van Aanpak en acquisitieplan te kunnen opstellen.

 

Wij hebben de ervaring die u nodig heeft. Bent u bereid de juiste keuzes te maken voor uw onderneming?

Neem direct contact op met ons!